Zou je je eigen ervaring hier geplaats willen hebben? Mail dan naar info@bsr-alkmaar.nl.

Verlichting 

In December 2020 kwam ik voor het eerst bij Silvie voor een BSR behandeling. Bij het maken van de afspraak,  kreeg ik veel informatie over de behandeling, wat het inhield, wat ik kon verwachten en wat ik  zelf kon doen om het maximale uit de behandeling te halen.

Toen ik Silvie voor het eerst ontmoette voelde ik me direct welkom en op mijn gemak. Silvie is een hele rustige vrouw,  ze luistert echt en vraagt door bij onduidelijkheden. Hierdoor kan ze nog beter en gerichter behandelen.


De eerste afspraken worden kort na elkaar gepland. Hierdoor wordt er een goede basis gelegd. De vervolg afspraken worden naar behoefte gepland. Ik merkte na de eerste drie keer al een duidelijk verschil, ik had minder pijn en was veel mobieler. Het leek wel alsof ik rechter op liep en kleine springveren onder mijn schoenen had. Deze verlichting en dit gevoel bleef na iedere behandeling steeds langer.

Het maakt niet uit of het mijn nek, mijn rug, mijn schouder of knie is…
Iedere keer weer zijn de scherpe randjes van de pijn zodra ik de praktijk verlaat en neemt de pijn in de dagen daarna verder af.

Silvie geeft veel tips en adviezen om je lichaam nog sterker te maken.
Je hebt het gevoel dat je samen werkt aan je eigen herstel en vooruitgang en dat voelt goed!

Ik ben Silvie erg dankbaar want zeker door haar inzet hou ik mijn werk langer vol en kan ik privé meer genieten.

Ik gun iedereen een Silvie!
 

 

Vrouw, generalist bij de politie, 54 jaar.

Het beste cadeau wat je aan je lichaam kunt geven!

Ik ben bij Silvie terecht gekomen omdat ik veel last had van pijn in mijn rug en van mijn schouderblessure. Pijnklachten welke maar niet weg wilden gaan, ook niet na jarenlang bij een fysiotherapeut te hebben gelopen. Op advies van een kennis ben ik, enigszins sceptisch, naar BSR Alkmaar gegaan. Mijn sceptici verdween echter direct toen ik eenmaal kennis had gemaakt met Silvie en BSR. De sessies zijn voor mij soms intens en niet altijd geheel pijnloos. Maar het heeft mij zoveel opgeleverd. De pijn in mijn rug verdween, net als de pijn rondom mijn schouder. Niet alleen dankzij de BSR, maar ook dankzij de fijne begeleiding van Silvie. Zo krijg ik van haar ook praktische tips en adviezen gericht op mijn houding, welke ik direct kan toepassen. Silvie is een warme, geïnteresseerde en rustige therapeut. Ik zou haar aan iedereen adviseren. Net als de BSR zelf, dat is wat mij betreft het beste cadeau wat je aan je lichaam kunt geven! 

 
Eva, orthopedagoog, 31 jaar.

 


BSR na een zwaar auto-ongeluk

Jaren geleden kreeg ik al informatie over BSR  van een enthousiaste gebruiker. Inmiddels is zij zelf ook BSR therapeut. Zij was ervan overtuigd dat BSR ook voor mij uitkomst zou kunnen bieden. Na een zwaar auto-ongeluk, jaren geleden, heb ik een lichaam met gebruiksaanwijzing en regelmatig (nieuwe) klachten die de kop opsteken.  In mijn zoektocht om dit nu goed aan te pakken kwam ik bij BSR Alkmaar terecht. Een goede keuze blijkt nu.

 

De behandelingen waren in het begin best pittig, maar dat verbeterde al snel. Gelukkig is Silvie heel duidelijk en eerlijk in wat zij gaat doen. De dag na de behandeling verergerden klachten, maar ook dat was van korte duur. Duidelijk is dat er mijn lichaam er positief op reageert. De klachten worden minder of zijn nu zelfs weg. Blokkades worden opgeheven. Zelfs de getransplanteerde lap op mijn hiel voelt nu warm aan! En voor mij misschien wel het belangrijkste, ik voel me positiever.

 

Ik ervaar de behandelingen nu als heel prettig en relax. Dat komt mede door Silvie, zij is rustig en nuchter in de omgang. Ik vermoed dat ik in de toekomst met zekere regelmaat een afspraak zal maken voor onderhoud.

 

Een tevreden klant.

 

Vrouw, 60 jaar.

Voor bijna ieder kwaaltje is BSR de oplossing!

Voorafgaand aan de behandelingen was ik sceptisch, het klonk te mooi om waar te zijn. Maar al na één behandeling merkte ik dat er veranderingen optraden in mijn lichaam. Mijn lichaam voelde minder gespannen en als bijkomend voordeel verbeterden mijn prestaties bij het sporten! De klachten waar ik voor kwam, visual snow en tinnitus, zijn nog niet weg maar BSR zorgt er wel voor dat de intensiteit van de klachten vermindert. Ook hebben de behandelingen geholpen voor mijn migraineaanvallen. 

 
De behandeling op zichzelf voelt al erg prettig aan, tevens zijn de voordelen die het met zich meebrengt in grote mate aanwezig. Voor bijna ieder kwaaltje is BSR de oplossing. 
 
Silvie deelt graag haar kennis over de juiste houdingen en manieren van ademhalen. Daarbij geeft ze praktische oefeningen mee die je kunt uitproberen en eventueel integreren in het dagelijks leven. Silvie heeft een groot empathisch vermogen en doet er alles aan om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Ik verlaat de praktijk altijd met een positief gevoel. 
 
Ook kreeg ik een boekje mee met allerlei informatie over de geschiedenis en de werkwijze van BSR. Heel informatief en het zorgde ervoor dat ik beter begrijp waarom BSR zo effectief is. 
 
Bent u nog steeds sceptisch? Geef het een kans! U zult er geen spijt van krijgen.

 

 
Vrouw, 19 jaar.

 


BSR helpt bij slagersschouder 

3 jaar lang ziekenhuis in ziekenhuis uit, ik moest rustig aan doen van de doktoren en naar mijn eigen lichaam luisteren. Opereren was niet nodig maar de pijn bleef toenemen. 

 

Silvie vertelde mij dat het ergens anders vandaan kwam. Na een aantal releases ging het al snel veel beter, mijn schouder blessure nam af. 

 

Mijn lichaam laat weer een hele hoop toe. Silvie haar adviezen over mijn lichaamshouding hebben ook enorm geholpen, en ik ben ook wat liever voor mijn lijf. Silvie haar woorden: ‘je hebt tenslotte maar één lichaam.’

 

Vrouw, 22 jaar, slager.

Lichaam én geest

In mijn zoeken naar pijnverlichting (slecht verklaarbare spierpijnen, hoofdpijnen en oorsuizen) vond ik Body Stress Release. De holistische aanpak sprak mij hierin aan, waar ik mij vooral op mijn gedachten heb gericht in het zoeken naar oplossingen, vond ik het nu tijd voor aandacht voor mijn lichaam en geest.

Silvie maakt op nuchtere wijze duidelijk hoe BSR werkt, en wat je zoal kunt verwachten. De uitwerking op mij, na een tweetal releases, was dat ik vooral moe (niet futloos) was, en veel kon slapen. Mijn oorsuizen nam al snel tot acceptabele omvang af, wat natuurlijk heel fijn was.  Afgezien van de fysieke hulp is het ook fijn om Silvie’s steun te ontvangen op het mentale vlak. BSR is voor mij een mooie manier om dichter bij mijn lichaam te zijn, iets wat maar al te makkelijk naar de achtergrond verdwijnt in mijn dagelijks leven. Al met al een heel positieve ervaring.

 

Man, 49 jaar, Architect.


Monteur gaat voor eigen onderhoud

Ik ben monteur in een werkplaats voor vrachtwagens en heb een sterk lichaam maar eens in de zoveel tijd loop ik vast in mijn schouders en nek, die zitten dan vast en doen pijn. Vaak krijg ik daar ook hoofdpijn van, druk op mijn hoofd van binnenuit.

De eerste keer bij Body Stress Release was ik verbaasd over de zachtheid van de techniek, twijfelde of dat het wonder zou gaan verrichten. Maar tot mijn grote verbazing gebeurde er heel veel in mijn lijf. De hoofdpijn was na de 2release al verdwenen en de schouders en nek waren na drie keer weer goed. Dus ik probeer het nu voor te zijn door ongeveer elke 8 weken een release te boeken. Maar als het eerder aanloopt maak ik meteen een afspraak want vaak na 1, soms 2 releases ben ik weer in orde. Het is als onderhoud, dat doen we ook met de vrachtwagens!

 

Man, monteur, 51 jaar.

BSR brengt balans in chronische aandoening

Ik ben kok van beroep en dat betekend veel staan. Door het vele staan heb ik vaak last van mijn onderrug en door een voorgaande sportblessure werkt mijn knie ook niet mee tot op het punt dat ik niet meer zonder pijn mijn knieën kon buigen. Verder heb ik ook nog chronische darmklachten en een chronische bijholteontsteking dus genoeg redenen om naar oplossingen te zoeken. Daar zat dan ook het probleem want door de jaren heen heb ik al veel geprobeerd maar het had maar weinig effect. 

 

Ik heb ondertussen 5 releases gehad en ben er erg blij mee: Hoewel het mijn chronische klachten niet kan doen verdwijnen is het wel een stuk draaglijker geworden en ik kan ook weer gewoon mijn knieen buigen, mijn onderrug voelt stukken beter en ik heb al sinds de 2e release veel meer concentratie vermogen!

 

Man, 24 jaar, kok.


Body Stress Release supports the young & active

I had the privilege of receiving BSR (Body Stress Release) from Silvie Visser while she was in South Africa.

I would Highley recommend her practice, she goes out of her way to help you and will find the right path for your recovery.

She is very professional and still finds a way to make you feel comfortable when getting a release and is a very easy person to open up to about past injuries.

BSR is an wonderful treatment, it definitely makes you feel a lot more relaxed and will help your body recovery in its own way and time.

 

Laurent, 24 years old, bar owner and sea life-guard.

Je oude lichaam weer terug door BSR

Na vele jaren in behandeling te zijn geweest bij een ortho manueel arts voor problemen aan mijn (nieuwe)heup, rug en nek, en geen echte verbetering merkte, kreeg ik een heel enthousiast verhaal van mijn broer over BSR.
Hij zei tegen me: ik heb m’n oude lichaam weer terug.
Dat zijn de juiste woorden. Je krijgt je oude lichaam weer terug door BSR.
Weg stijfheid en pijn.
Veel energie voor terug gekregen.
Kan nu weer een wandeling maken zonder pijn.
Dank je Silvie, je bent geweldig!

 

Vrouw, 72 jaar.

 


BSR geeft lucht!

Ik ben 14 jaar en ga naar school. Door mijn longaandoening heb ik veel spanning op mijn lijf. Door de behandelingen is het steeds minder geworden.

 

Ik heb 3 behandelingen gehad. De behandelingen waren pijnloos en comfortabel. Na de 2e behandeling voelde ik steeds meer verschil. Nu heb ik bijna geen pijn meer.   

 

Meisje, 14 jaar.

BSR uit liefde voor jezelf!

Na het ontvangen van mijn diagnose MS ben ik een zoektocht gestart naar mogelijkheden die mijn situatie positief zouden kunnen beïnvloeden. Ik had in die tijd veel last van verstoringen op sensorisch gebied, pijn in mijn benen en het gevoel dat mijn eigen lijf me in de weg zat. Via via kwam ik bij Silvie terecht. Na een telefonisch gesprek, waarin Silvie uitgebreid te tijd nam om me te informeren, heb ik besloten BSR een kans te geven. En wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen! Na een aantal releases begon de pijn in mijn lijf af te nemen, mijn lijf in zijn geheel soepeler aan te voelen en de klachten op sensorisch gebied te verminderen. En hoewel BSR niet al mijn klachten compleet wegneemt, zorgt het ervoor dat ik beter in mijn vel zit en mij prettiger door het leven beweeg. BSR is voor mij een aanvulling op mijn gezondheid! 

 
Tanneke, 43 jaar

 


Moeder en zoon fan van BSR 

Ik ben bij Silvie terecht gekomen doordat ik al jaren met een pijnlijke bil liep (ontstaan tijdens het hardlopen). Diverse behandelingen geprobeerd maar niks hielp. Nu heel wat maanden verder kom ik nog steeds bij Silvie. Mijn klacht in mijn bil is (nog) niet verholpen maar wel verplaatst (er zit eindelijk beweging in) en zijn er dagen dat het niet meer aanwezig is. Mijn behandeling bij Silvie zijn vaak pijnlijk maar echt een opkikker voor mijn lichaam. Je loopt een stuk rechterop en alles voelt veel prettiger. Silvie is een ontzettend lieve vrouw met heel veel lichamelijke kennis en qua voeding en supplementen kan ze je ook goed adviseren.
 
Mijn zoontje (toen 5 jaar) komt ook bij Silvie. Elke zwemles was drama met hem en wat we ook deden (boos, lief etc.) niks hielp. Silvie heeft een aantal behandelingen bij hem gedaan en hij is nog steeds groot fan van Silvie. Hij ontspant zichtbaar en vind het heerlijk. Inmiddels is zwemles een feest en vraagt hij geregeld of hij naar Silvie mag. Kortom in kan het iedereen aanrader, jong en oud! 
 

Jonge voetballer met voetklachten

Koen is een sportieve jongen van 14 jaar. Hij voetbalt vanaf zijn vierde jaar en heeft een aantal jaren flink intensief gevoetbald; zo’n 5 keer per week.

Drie jaar geleden kreeg hij voetklachten; voornamelijk zijn achillespees. Er werd gedacht aan hielspoor, groeipijn. We kwamen bij een podoloog terecht en hij heeft enige tijd gebruik gemaakt van speciale zooltjes voor in zijn schoenen. De klachten bleven helaas en versprongen ook enige periode naar zijn knieën. We zochten verder hulp bij een kinesioloog en die heeft hem vanuit zijn skelet weer recht weten te zetten. Dit hielp een beetje, maar nog niet goed genoeg. Koen kon inmiddels maar 1 keer in de week trainen, niet volledig vol gas, speelde een halve wedstrijd en moest na de wedstrijd een paar uur zijn voeten rust gunnen voordat hij weer iets kon doen. Toen kwam ik toevallig een artikel tegen over BSR en dat leek me wel wat. Koen is nu 4 keer geweest en heeft flinke vooruitgang geboekt. Hij kan weer 2 keer in de week trainen, een hele wedstrijd spelen en zonder pijn zijn folderwijk lopen. Koen en wij zijn hier heel blij mee!

 

Koen, 14 jaar


Na een sessie met Silvie voel ik me niet alleen lichter in mijn lijf, maar ook lichter in mijn hoofd!

Ik kwam bij Silvie met de standaard klachten aan rug, nek en schouders. Ook had ik tijdens het hardlopen snel last van verzuring in mijn kuiten. Na de eerste sessie liep ik direct met een blij gevoel naar buiten. De combinatie van de behandelingen met fijne en makkelijke oefeningen voor thuis zorgde ervoor dat ik al snel verbetering voelde. De verzuring bij het hardlopen bleef weg of trad pas veel later op. Ook de klachten aan mijn nek, schouders en rug zijn een stuk minder. Zeker in de eerste paar weken na een behandeling. 

 

Silvie is een kundige vrouw met een luisterend oor. Daarmee is het niet alleen stress release voor je lijf maar ook voor je hoofd. 

 

Vrouw, 38 jaar

 

Helend en bewust, een nieuwe mindset

BSR werkt voor mij helend, na de eerste 3 behandelingen was ik enthousiast. 

Na de behandeling in het begin één dag reactie, wat zich (bij mij) uitte in vermoeidheid. 
 
Mijn ervaring is dat BSR niet alleen een behandeling is, zelf moest ik ook aan het werk. Een nieuwe mind set. Wie ben ik, wat doe ik, wat wil ik en wat voel ik......... Bewustzijn op hoe ga ik om met mijzelf en met stress. Geduld en rust hebben mij steeds een stap verder gebracht.
 
Het contact met Silvie is aangenaam, helder en voedend. 
 
Vrouw, 67 jaar

 


Kleine dingen, groot verschil

Een vriendin van mij gaf de tip van BSR Alkmaar. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar was nieuwsgierig geworden. Omdat mijn vriendin zei dat dit misschien iets voor mij was, ben ik op de site gaan kijken. 'Alles wat daar staat heb ik', zei ik tegen mijn man. 'Ik ga bellen'. Helaas kwam toen Covid, maar het was het wachten waard. Zonder verwachtingen ging ik heen, maar had meteen een heel fijn gevoel bij Silvie. Ze luistert heel goed en vraagt door. De behandeling deed absoluut geen pijn. Na een paar releases, kreeg ik een aantal tips en oefeningen die ik mocht gaan proberen (geen verplichting). Uiteraard ga je er dan toch mee aan de slag en met resultaat. Ik merk dat ik geen probiotica meer nodig heb, maar gewoon zelf mijn darmen onder controle hebben is een grote stap met resultaat. Door Corona werk ik thuis en zit veel. Door kleine tips sta en beweeg ik nu regelmatig, en ik voel daardoor ook het verschil in mijn lijf. Geen beeldschermen meer voor het slapen gaan, etc. Het lijken allemaal simpele tips, maar uiteindelijk werkt het wel samen met de behandelingen van Silvie. Vraag me niet wat ze doet maar het doet wel wat met je lijf! Ik heb nu 6 behandelingen achter de rug en voel resultaat. Vaak merk je pas wat het heeft gedaan voor je wanneer je oude kwaaltjes weer terug komen en ik hoop dat te voorkomen in de toekomst met BSR. Wie weet na al die jaren van zeurende klachten, dat zou toch mooi zijn!
 

Vrouw, 61 jaar

Ik voel meteen aan mijn lijf dat er iets gebeurd!

Na ruim een jaar klachten te hebben gehad aan mijn rechterschouder, werk gerelateerd ga ik op zoek naar een therapie die goed bij mij past. Vanaf mijn eerste ontmoeting met Silvie ben ik helemaal op mijn gemak bij haar. Nadat ik mijn verhaal heb gedaan legt Silvie mij helder en duidelijk uit hoe de BSR in zijn werk gaat. Na de eerste behandeling merk ik meteen aan mijn lijf dat er iets gebeurd, ik voel me doodmoe maar ook heel ontspannen. De keren daarna veranderd de erge vermoeidheid vooral naar een relaxed, positief en goed gevoel. De schouder voelt veel beter aan. Bij elke behandeling weet Silvie precies de plekken te vinden waar de spanning zit.

 

Kortom ik ben heel blij dat ik bij haar terecht kon en zie elke keer als ik bij Silvie ben geweest als een kadootje voor mijzelf.

 

Evelien, 53 jaar, cellist


Gun jezelf BSR!

BSR geeft rust en energie

 

Wat body stress release voor mij heeft betekend..


Door meerdere val partijen van mijn paard, mijn werk (een staand beroep), en door bepaalde emotie te onderdrukken had ik last van spier spanning. 


Door aan de gang te gaan met mijn blokkades/ spieren losmaken ben ik mij zoveel beter gaan voelen. Nu ik het heb ervaren is body stress release voor mij iets wat ik mijn lichaam gun.

 

Vrouw, 44 jaar, instructrice/paarden trainster

Body Stress Release is voor mij een hele fijne ervaring. De behandeling die ik krijg van Silvie voelt voor mijn lichaam zo ontspannend aan, de pijn verminderd, het geeft me zoveel energie. Dit allemaal in alle rust, weinig tot geen conversatie onderling, zen-muziekje op de achtergrond. Heerlijk!

 

Aan het begin en het eind van de release een gesprek met Silvie over hoe ik me voel, ik krijg tips wat ik eventueel thuis nog kan doen aan oefeningen. Ik zie iedere keer weer ontzettend uit naar de volgende release.

 

Het is een aanrader!

 

Vrouw, 69 jaar